MAMA I NADÓ

 

Després de l'embaràs i el part se sol interrompre la pràctica de ioga o altres disciplines. La lactància, les atencions que necessita el bebè no solen ser compatibles amb aquest tipus d'activitats.

 

L'objectiu de les classes per a mamàs amb bebès és continuar amb la nostra pràctica de ioga permetent que el bebè ens acompanyi. De manera que si necessita de la meva atenció i les meves cures pugui atendre-li en qualsevol moment.

EN QUÈ CONSISTEIX UNA CLASSE?

La pràctica està dirigida a la mamà tant a nivell físic com a emocional podent incorporar al bebè en alguns exercicis.

Durant la classe es realitza treball de respiració, estiraments, *asanas de ioga, treballo sòl pèlvic, relaxació… La part física està enfocada en les necessitats que sorgeixen durant el postpart.

Dediquem un espai en la classe per compartir dubtes, inquietuds, informació amb les companyes

BENEFICIS:

- A nivell físic ens ajuda a recuperar-nos després de l'embaràs i el part: flexibilitzant la columna vertebral, prenent consciència del nostre sòl pèlvic, recuperant progressivament el to de la musculatura abdominal…

 

- A nivell emocional, es treballa el vincle de la mamà amb el bebè, en establir un espai entre dones s'afavoreix el que puguem compartir els nostres estats d'ànim, emocions…

QUAN COMENÇAR:

-Es pot començar a les 4-6 setmanes del part i en cas de cessària a les 8-10

 

 

 

Si estàs interessat/da en fer ioga o voleu crear un grup en el vostre municipi o empresa.

(Alt i Baix Empordà)

A nivell particular

Posa't en contacte i veure'm quina és l'opció que s'adequa més a les teves necessitats. Potser encara no s' ha creat el grup però pot formar-se.

Crear un grup en el teu municipi o empresa

Si voleu fer ioga en el vostre municipi, ja sigui adults com el ioga en família, poseu-vos en contacte i mirarem millor opció.